reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kančí plec omyjeme, odblaníme a prošpikujeme anglickou nebo obyčejnou slaninou. Poté maso osolíme, opepříme, okmínujeme a potřeme hořčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na měsíčky, česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

Kančí plec vložíme do pekáčku s rozpuštěným sádlem a orestujeme ze všech stran. Přidáme plátky česneku a měsíčky cibule, podlijeme vodou a vložíme do trouby. Kančí plec pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C cca 1 hodinu za občasného podlévání a obracení. Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu rozmixujeme tyčovým mixérem do hladké konzistence.

Kančí plec nakrájíme na plátky nejlépe elektrickým nožem, aby se maso nerozpadlo a vytvořila se krásná mozaika.

Pečenou kančí plec na česneku podáváme s rýží, bramborem nebo knedlíkem - jak kdo má rád.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečená kančí plec na česneku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.