reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Pavouk pod sýrem

Jednoduchý recept na přípravu a hodně rychlý, proto neváhejte a zkuste ho!


  • 2,3

    16×

    2,3 16
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky

25. 10. 2020

Postup přípravy

Buřty rozkrojíme podél a nakrojíme na bocích několikrát.

Na rozpáleném oleji buřty osmažíme dozlatova. Pak na ně položíme sýr a necháme ho roztavit, aby pokryl celý buřt. Hotové je pokapeme kečupem a posypeme bylinkami.

Pavouky pod sýrem podáváme s pečivem. Podáváme je ihned.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pavouk pod sýrem

    Celkový počet komentářů: 4
    • borovec
      borovec

      Asi nemají plavat v omastku.Jinak by je šlo udělat i v mikrovlnce.Těším se na baštu,buřty miluju.

      17.11.2008 23:24:48

      • preclik
        preclik

        Ne, ne - v mikrovlně ne, to raději na omastku a nechat na ubrousku "okapat". V mikrovlně se jen vysuší, ale neopečou. To není jako na grilu. Jsou z ní dost nechtný.

        18.11.2008 22:42:15

    • preclik
      preclik

      Navrhuji nedělat buřtíky v omastku, ale na grilu. Takhle je to útok na žlučníky strávníků.

      17.11.2008 18:31:22



    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Pavouk pod sýrem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.