reklama
hledat uživatel
       

Patizonové placky

Recept na placky z patizonů, které smažíme v lívanečníku.


  • 4,4

    49×

    4,4 49
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Všechny patizony oloupeme, překrojíme a lžičkou vykrojíme semena. Dužinu nastrouháme, vymačkáme z ní vodu.

Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Přidáme ji k patizonům, doplníme vejce, sůl, pepř, kmín, majoránku a mouku. Vše promícháme, spojíme a necháme chvíli odležet.

Placky smažíme v lívanečníku, který před každým novým pečením pomažeme tukem.

Patizonové placky podáváme s čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Patizonové placky

    Celkový počet komentářů: 4
    • Evka D.
      Evka D.

      výborné, osobně bych doporučila vynechat cibuli a přidat 2-3 stroužky česneku

      25.07.2015 11:53:09

    • Lenka
      Lenka

      neviem no, mne velmi nechutili. Kd som to dala to ust ani som to prehltnut nevedela a to som tam tiez pridala cesnak

      01.08.2014 16:47:38

    • RenaR
      RenaR

      Výborné, jen jsem tam přidala ještě česnek a nemá to chybu, k tomu bramborová kaše a hned je velmi chutné jídlo.

      31.08.2011 14:09:41


    • Milan_K
      Milan_K

      Je to dobré,

      nezasvěcení konzumenti ani nepoznali, že nejde o "bramboráky" z brambor.
      Pouze celkově jsou takové mokřejší...

      17.10.2010 12:38:50

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Patizonové placky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.