Bramborák ve kterém brambory nahradíme patisonem.
česnek | |
sůl | |
1 ks | vejce |
majoránka | |
mletý pepř | |
3 lžíce | zakysaná smetana |
tuk na pečení | |
1 ks | patizon |
hladká mouka podle potřeby |
Patison oloupeme opatrně ostrým nožem. Nastrouháme nahrubo do větší mísy. Přidáme vejce, zakysanou smetanu nebo jogurt, rozetřený česnek, sůl, koření a zahustíme moukou.
Promícháním by mělo vzniknout středně husté těsto, ze kterého pečeme na pánvi dozlatova malé placičky. Podáváme samotné se zeleninovým salátem, nebo jako přílohu.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena