reklama
hledat uživatel
       

Patisonové placky

Bramborák ve kterém brambory nahradíme patisonem.


  • 3,1

    360×

    3 360
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Patison oloupeme opatrně ostrým nožem. Nastrouháme nahrubo do větší mísy. Přidáme vejce, zakysanou smetanu nebo jogurt, rozetřený česnek, sůl, koření a zahustíme moukou.


Promícháním by mělo vzniknout středně husté těsto, ze kterého pečeme na pánvi dozlatova malé placičky. Podáváme samotné se zeleninovým salátem, nebo jako přílohu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Patisonové placky

    Celkový počet komentářů: 1

    • Zu
      Zu

      Vylepšení - muškátový květ

      Placky jsou vynikající, ochucení jsem ale vylepšila muškátovým květem (asi tři špetky). Do základu těsta jsem navíc 1:1 použila patison a dýni hokkaido (patison jsem měla jen malý). Dále bych doporučila smažit na sádle, pokud to dieta dovoluje :)

      02.08.2012 15:27:31

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Patisonové placky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.