reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli a petrželku nakrájíme nadrobno. Tresku uvaříme a vykostíme.

Z vajec a mouky vypracujeme těstíčko. Do těstíčka přidáme na kousky nakrájenou tresku, cibulku a petrželku. Dochutíme solí a pepřem.

Těsto na pataniscas nabíráme lžící a klademe na rozpálený olej, kde jej roztáhneme do tvaru placičky. Smažíme dozlatova.

Pataniscas podáváme teplé jako hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pataniscas

    Celkový počet komentářů: 1
    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pataniscas

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.