Paštiková omáčka

30 min | omáčka | česká kuchyně | recept zobrazen: 137922x
Recept vhodný k zbavení přebytečného množství paštik. Jemná krémová smetanová omáčka z paštik.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.

V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm zpěníme. Přidáme paštiky, přičemž je musíme míchat. Po chvilce restování směs zalijeme vodou. Omáčku vaříme za stálého míchání, dokud se paštiky nerozpustí. Pak omáčku přecedíme, abychom se zbavili cibule. Vlijeme ji zpátky do hrnce, ochutíme ji solí, pepřem, česnekem a přidáme smetanu. Vše krátce povaříme.

Omáčku podáváme s těstovinami.

autor receptu:

Paštiková omáčka

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

Vaše cena 2199 běžně 4349 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Paštiková omáčka

Recept se nachází v 25 kuchařkách
Zorňafa
1. aa-3b 3459 receptů
OMÁČKY
lada44
OMÁČKY 70 receptů
H.
vařim: 37 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Paštiková omáčka

Přidat příspěvek k receptu Paštiková omáčka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept