reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Paštika z kuřecích jater

Velmi dobrá paštika, která stojí málo peněz.


  • 3,0

    3 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 540 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Kuřecí játra omyjeme, případně odblaníme a osušíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, vsypeme cibuli nadrobno nakrájenou, rozetřený česnek a játra. Opékáme za stálého míchání při vyšší teplotě asi 5 minut. Přikryjeme poklicí, odstavíme z plotny a necháme dojít a vychladnout.

Vychladlá játra rozmixujeme se smetanou, rajským protlakem, solí a pepřem skoro dohladka. Trochu jater předem odložíme, pokrájíme na hrubší kousky, aby paštika měla trochu strukturu.

Paštiku z kuřecích jater naplníme malé misky nebo formičky a obsah vidličkou stlačíme. Paštiku z kuřecích jater necháme několik hodin ztuhnout v lednici.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Paštika z kuřecích jater

    Celkový počet komentářů: 2

    • Jindra Skřivánková
      Jindra Skřivánková

      odpověď na dotaz

      Do tohoto receptu kupuji 250 g jater. Také jsem už dala 300 g a bylo to také dobré. J.S.

      08.02.2012 18:04:00

    • Samara
      Samara

      Prosím pěkně poníženě, kolik to je 1 balíček kuřecích jater? U nás v krámě mají balíčky 250 g, 500 g, 1000 g a pro gastro i 5000 g. Přidávám k dobru: 400 g jemně umletých jatýrek, 200 ml šlehačk.smetany, 200 ml slun.oleje, 1/2 čajové lžičky vegety, 1/2 čajové lžičky soli, všechno spolu ponornou nohou pomixovat (zhomogenizovat). Tuto růžovou hmotu nalit do vymazané formy (pekáčku) a péct na 175°C asi 25-30 minut. Podávat vychlazené, je vhodná i pro děti.

      07.02.2012 20:57:33


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Paštika z kuřecích jater

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.