Paštika z králíka a jater

1 h 30 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 20083x
Jemná domácí paštika z králičího masa, jatýrek a slaniny.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Maso, játra, slaninu a česnek jemně umeleme. Rohlík namočíme do vína, lehce vymačkáme a také umeleme. Vejce smícháme s kořením (podle chuti) a přidáme do masové směsi. Základ paštiky dobře promícháme a osolíme podle chuti. Podle potřeby zahustíme strouhankou.

Formu (i chlebíčkovou) vyložíme plátky anglické slaniny, naplníme připravenou směsí na paštiku, pokryjeme zbylými plátky anglické slaniny a dobře zakryjeme alobalem.

Paštiku z králíka pečeme ve vodní lázni asi 60 minut na 165 °C. Po upečení paštiku zatížíme, necháme vychladnout a vyklopíme.

Paštiku z králíka a jater nakrájíme na plátky a podáváme s pečivem.

.Renča. autor receptu:

Paštika z králíka a jater

Počet přidaných receptů: 1361

Ingredience

na porce
Vaše cena 4190 běžně 6350 Kč sleva 34 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
34 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Paštika z králíka a jater

Recept se nachází v 134 kuchařkách
.Renča.
KRÁLÍK pokaždé jinak 10 receptů
Jonyho kuchařka
elí
Jonyho kuchařka 2734 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Paštika z králíka a jater

Přidat příspěvek k receptu Paštika z králíka a jater
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept