reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Paštika z jater a bůčku

Paštika, která určitě zachutná. Recept z kuřecích jater, bůčku, slaniny a koření.


  • 4,4

    14×

    4,4 14
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

22. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Dýňové rolky se skořicovou náplní krok za krokem

22. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Recept na výbornou čočkovou polévku krok za krokem

22. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Videonávod: Jak si vyřezat strašidelnou halloweenskou dýni?

22. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Videorecept: Úžasné veganské cupcakes podle Anny

22. 10. 2020

Postup přípravy

Bůček osolíme, potřeme česnekem a upečeme.

Sádlo nakrájíme na malé kousky, vyškvaříme malé škvarky, scedíme a na sádle uděláme cibulku dozlatova. Kuřecí játra rozmixujeme se škvarky, dáme do mísy a přidáme jemně nakrájenou uzenou slaninu.

Upečený bůček rozmixujeme se sádlem a cibulkou, přidáme do mísy. Přisypeme koření a sůl podle chuti.

Paštiku z jater a bůčku dáme do zapékací mísy (pekáčku), přikryjeme a pečeme z části ponořené ve vodě v předehřáté troubě na 200 °C asi 30 minut. Nebo dáme směs na paštiku do sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme v předehřáté troubě na 200 °C z části ponořené ve vodě taktéž 30 minut.

Paštiku z jater a bůčku podáváme jako předkrm nebo chuťovku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Paštika z jater a bůčku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.