reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Paštika z drůbežích jater

Jednoduchá a výborná paštika, kterou zvládne téměř každý! A nevyjde vás ani moc draho!


  • 3,0

    689×

    2,9 689
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Játra dusíme na tuku doměkka, vyjmeme a na tuku usmažíme vejce. Játra i vejce jemně umeleme, přidáme utřenou sardelovou pastu, jemně nastrouhanou malou cibuli, papriku a třeme ručním elektrickým šlehačem do pěny. Osolíme, ochutíme citrónovou šťávou, znovu třeme a dáme do chladu uležet. Mažeme na tmavý chléb a zdobíme zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Paštika z drůbežích jater

    Celkový počet komentářů: 1

    • romcaaa
      romcaaa

      je to rychlý a dobrý,nic bych neměnil!

      29.01.2012 20:58:11

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Paštika z drůbežích jater

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.