reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Paštika s česnekem a povidly

Výborná paštika, která se během přípravy nevaří.


  • 4,3

    4,3 6
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 751 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 988 hodnocení

Pečení na víkend: Nadýchaná bublanina s ovocem nikdy nezklame

6. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 713 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Recept na ciabattu s olivami a sušenými rajčaty krok za krokem

6. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 663 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Postup přípravy

Na 1/3 másla opečeme cibulku do zlatova, přidáme játra a až se zatáhnou přidáme na plátky nakrájený česnek, osolíme a přidáme zbytek koření. Když jsou játra úplně hotová, vypneme sporák a přidáme zbytek másla, aby se pěkně rozpustilo.

Vychladlá játra přendáme do mísy a už jen ušleháme ručním mixérem, přidáme povidla, rozinky a ještě trochu osolíme. Vzniknou hmotu na paštiku přeneseme do formy vyložené potravinovou folií a dáme ztuhnout do ledničky aspoň na 3-4 hodinky.

Poznámka autora receptu: Dělat můžeme i různé obdoby této paštiky. A to tak, že místo povidel a rozinek do paštiky zamícháme brusinky nebo sušené brusinky. Nebo uděláme paštiku jen s provensálským kořením, všechny tyto paštiky jsou výborné!

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Paštika s česnekem a povidly

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.