reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Paštika s česnekem a povidly

Výborná paštika, která se během přípravy nevaří.


  • 4,3

    4,3 6
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na 1/3 másla opečeme cibulku do zlatova, přidáme játra a až se zatáhnou přidáme na plátky nakrájený česnek, osolíme a přidáme zbytek koření. Když jsou játra úplně hotová, vypneme sporák a přidáme zbytek másla, aby se pěkně rozpustilo.

Vychladlá játra přendáme do mísy a už jen ušleháme ručním mixérem, přidáme povidla, rozinky a ještě trochu osolíme. Vzniknou hmotu na paštiku přeneseme do formy vyložené potravinovou folií a dáme ztuhnout do ledničky aspoň na 3-4 hodinky.

Poznámka autora receptu: Dělat můžeme i různé obdoby této paštiky. A to tak, že místo povidel a rozinek do paštiky zamícháme brusinky nebo sušené brusinky. Nebo uděláme paštiku jen s provensálským kořením, všechny tyto paštiky jsou výborné!

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Paštika s česnekem a povidly

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.