Pasta al sugo con funghi

45 min | hlavní chod | 4 porce | italská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3190x
Italský recept na těstoviny v žampionové omáčce s piniovými oříšky.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Najemno nakrájíme cibuli, česnek a žampiony - společně s oříšky vše restujeme na hlubší pánvi na pár lžicích olivového oleje. Přidáme bazalku a polovinu mléka. Dusíme.

Ve zbytku mléka rozmícháme mouku s rozmarýnem tak, aby se nám neudělaly hrudky. Poté vše přilijeme na pánev a dusíme.

Mezitím si podle návodu na obalu připravíme těstoviny a nastrouháme si sýr. Hotové těstoviny scedíme.

Těstoviny podáváme zalité žampionovou omáčku a sypané sýrem. Pasta al sugo con funghi ihned podáváme.

Tynarose.s autor receptu:

Pasta al sugo con funghi

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 3999 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
20 hlasujících
  • Recept Pasta al sugo con funghi - Pasta al sugo con funghi

Kuchařky obsahující recept Pasta al sugo con funghi

Recept se nachází v 33 kuchařkách
Pele_Mele aj v obrázkoch
daewoo
Pele_Mele aj v obrázkoch 4517 receptů
E-mailová kuchařka tety z Krnova
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 4150 receptů
Kirkwood
Hlavní jídla - zeleninová 74 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pasta al sugo con funghi

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Pasta al sugo con funghi
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept