Tento tradiční anglický pokrm, jehož název v doslovném překladu zní "ropucha v díře", se původně připravoval z vařeného masa a slaniny.
sůl | |
3 ks | vejce |
300 ml | mléko |
25 g | sádlo |
8 ks | párek |
120 g | hladká mouka |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
1 ks | cibule |
2 lžíce | slunečnicový olej |
200 ml | kuřecí vývar |
1 lžíce | hladká mouka |
1 lžička | červený vinný ocet |
mletý černý pepř |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena