Párky na černém pivu

45 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 772x
Recept na chutně připravené párky s ostřejší omáčkou.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Cibuli oloupeme a asi polovinu nakrájíme jemně a zbytek nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriky nakrájíme na kolečka.

Do jemně nakrájené cibule přidáme malou sklenici leča, kečup, feferonky, sójovou a worcesterovou omáčku, olej a koření, osolíme a na závěr vmícháme škrobovou moučku rozmíchanou v pivu.

Silnější párky podélně nařízneme, vložíme proužky cibule a plátky česneku. Místo párků můžeme použít i točený salám. Párky naskládáme do zapékací mísy nebo hlubšího pekáče, přidáme zbytek cibule a česneku, obložíme nakrájenými paprikami a zalijeme omáčkou.

Párky na pivu pečeme asi 30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.

Párky na černém pivu podáváme s čerstvým chlebem nebo pečivem.

autor receptu:

Párky na černém pivu

Počet přidaných receptů: 14

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Párky na černém pivu

Přidat příspěvek k receptu Párky na černém pivu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept