reklama
hledat uživatel
       

Pařížské řezy

Lahodné nadýchané cukroví, které je připraveno jen ze tří surovin. A hlavní roli zde hrají ořechy.


  • 2,9

    1 393×

    2,8 1393
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z cukru a bílků ušleháme tuhý sníh a jednu třetinu si odložíme stranou. Do zbylých dvou třetin sněhu opatrně vmícháme ořechy. Ze vzniklého těsta vyválíme na pocukrovaném vále plát (asi 1/2 cm vysoký), potřeme jej zbytkem sněhu. Nožem namočeným v horkém vodě nakrájíme tyčinky (velikost záleží na vás), které přenesete na plech s pečícím papírem a pečeme je v mírně vyhřáté troubě, až sníh začne růžovět, ale pozor velmi malinko, aby jste nepřepálili ořechy. Teplota pečení je nejlepší kolem 120 st., maximálně 150 st. Je lepší nechat řezy odležet.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pařížské řezy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.