reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň

podle chuti

podle potřeby

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Postup přípravy

Nejprve si připravíme klasický kvásek. Hotový kvásek přidáme do mouky se solí, olejem a vlažnou vodou. Hnětením vytvoříme bochník, který necháme kynout asi 90 minut.

Těsto rukama natáhneme na plech vyložený navlhčeným pečicím papírem. Posypeme ho oloupanými rajčaty rozmačkanými vidličkou. Přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou mozzarellu a nakonec šunku nakrájenou na kostičky a oregano. Osolíme a opepříme podle chuti.

Rozbalíme listové těsto a pizzu na plechu jím dobře přikryjeme. Dbáme na to, aby byly dobře přikryté strany. Pařížskou pizzu pečeme v předehřáté troubě na 200 °C asi 25 minut dozlatova.

Pařížskou pizzu podáváme ihned ještě teplou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pařížská pizza

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.