reklama
hledat uživatel
       

Pařížská bomba

Recept na nepečený dort. Kdo má rád těžký pařížský krém, tak si pochutná.


  • 4,0

    4 8
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Připravíme si krém. Vodu s kakaem necháme krátce projít varem. Necháme vychladit. Heru, žloutek a moučkový cukr vyšleháme mixérem dohladka. Pak pomalu za stálého šlehání přiléváme hnědou hmotu a rum, až nám vznikne hladký krém.

Do krému vmícháme celý balík piškotů a oloupané banány nakrájené na kolečka. Vše promícháme vařečkou, vlijeme do dortové formy a necháme 24 hodin tuhnout v lednici.

Pařízskou bombu nakrájíme a před podáváním můžeme, ale nemusíme, ozdobit šlehačkou.

Rum lze při přípravě pařížské bomby vynechat (zvlášť pro děti).

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pařížská bomba

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.