reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Paprikový lusk plněný kuřecím masem

Pečené papriky plněné kuřecí masovou směsí se sýrem. Pokrm podáváme jako hlavní chod s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.


  • 4,2

    10×

    4,2 10
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kuřecí prsa omyjeme a spolu se šunkou umeleme. Směs promícháme se strouhaným sýrem a podle chuti osolíme a opepříme. Papriky očistíme, zbavíme semínek a naplníme masovou směsí.

Zapékací mísu vytřeme olejem a vyložíme naplněnými paprikami. Vše podlijeme malým množstvím vody a pečeme asi při 160 °C přibližně 30 minut. Nakonec papriky poklademe plátky čedaru a vše ještě krátce zapečeme.

Pečené paprikové lusky plněné kuřecím masem rozdělíme na porce, přelijeme vypečenou šťávou a podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Paprikový lusk plněný kuřecím masem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.