Toasty vhodné na párty, k posezení u grilu a jiným příležitostem.
1 lžička | olej |
2-3 ks | paprika |
200 g | eidam |
100 g | anglická slanina |
1 balíček | chléb toustový |
podle potřeby | |
---|---|
máslo | |
příloha | |
kečup | |
zelenina | |
tatarská omáčka |
Plátky tmavého toastového chleba mírně namažeme máslem. Na jeden z páru položíme plátek anglické slaniny, větší kousek papriky (vhodná je pálivá nebo chilli paprika) a přikryjeme ji silnějším plátkem tvrdého sýru. Pak přiložíme druhý plátek chleba. Rozehřejeme si toastovač. Plotny předem vymažeme zlehka olejem. Po ohřátí vkládáme připravené chleby a pečeme. Hotové toasty podáváme ještě teplé. Doplňujeme je kečupem, tatarskou omáčkou a krájenou čerstvou zeleninou.
Veganské plněné papriky s rajčatovou omáčkou krok za krokem
Tip na vydatný veganský oběd na způsob oblíbené české klasiky, který vás naučíme krok za krokem. Na recept budeme potřebovat jen pár surovin a základem je samozřejmě zelenina, rýže a tofu.
autor Stáňa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena