reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Papriková tuňáková pomazánka

Dobrá pomazánka z tuňáka s příchutí papriky.


  • 4,5

    4,5 8
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Tuňáka slijeme, vymačkáme z přebytečné vody, popřípadě můžeme použít jednu konzervu tuňáka v oleji. Sterilovanou papriku nakrájíme na velmi drobno nebo rozmixujeme.

Do misky dáme pomazánkové máslo, rozdrobíme do něj čerstvý sýr a pořádně rozmícháme. Přidáme kapii, tuňáka, podle chuti mletou papriku, sůl a pepř.

Paprikovou tuňákovou pomazánku nemusíme nechávat rozležet, je výborná hned po přípravě. Podáváme na čerstvém pečivu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Papriková tuňáková pomazánka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.