reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Papriky očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Zeleninu a feferonky umeleme v masovém mlýnku na jemnou směs.

Zeleninovou směs vložíme do kastrolu, přidáme vegetu, Deko, cukr, ocet a pomalu uvedeme k varu, vaříme asi 10 minut na mírném ohni, aby se směs nepřipálila.

Horkou paprikovou hořčici plníme do sklenic, dáme do zavařovacího hrnce a zahříváme na teplotu 100 °C. Ihned odstavíme a necháme vychladnout.

Papriková hořčice podle tohoto receptu se nemusí po otevření ihned spotřebovat, nekazí se.

Foto: Shutterstock.com

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Přidat příspěvek k receptu Papriková hořčice