reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Papriková hořčice

Nic se nevyrovná domácí zavařenině, ale ani hořčici! Vyzkoušejte recept na tuto paprikovou.


  • 3,0

    519×

    3 519
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 739 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 980 hodnocení

Sběr černého bezu

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 795 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 654 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Papriky očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Zeleninu a feferonky umeleme v masovém mlýnku na jemnou směs.

Zeleninovou směs vložíme do kastrolu, přidáme vegetu, Deko, cukr, ocet a pomalu uvedeme k varu, vaříme asi 10 minut na mírném ohni, aby se směs nepřipálila.

Horkou paprikovou hořčici plníme do sklenic, dáme do zavařovacího hrnce a zahříváme na teplotu 100 °C. Ihned odstavíme a necháme vychladnout.

Papriková hořčice podle tohoto receptu se nemusí po otevření ihned spotřebovat, nekazí se.

Foto: Shutterstock.com

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Papriková hořčice

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.