reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mléko nalijeme do hrnce a přivedeme k varu. Jakmile se začne mléko vařit, přidáváme pomalu citronovou šťávu, až se začne oddělovat hmota od žluté tekutiny (syrovátky). Následně směs přecedíme přes nějaké plátno.

Syrovátku si můžeme dát bokem a vypít.

Hmotu zabalíme do plátna a něčím zatížíme, nebo pověsíme tak, aby zbytek syrovátky vytekl. Panýr necháme takto zabalený nejlépe přes noc.

Panýr můžeme použít na přípravu salátů, na přípravu dalších pokrmů a také jen tak na chuť.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Panýr - indický sýr

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.