reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangasius zapečený se sýrem

Rychlá příprava a jednoduchý pokrm.


  • 4,4

    75×

    4,4 75
  • 30 min

  • 26×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na linecké těsto krok za krokem

15. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 685 hodnocení

10+1 otázek: Tuky jsou pro tělo nepostradatelné, kterým se však raději vyhýbat?

14. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Postup přípravy

Rybu trochu pokapeme citronem, osolíme a vložíme do zapékací mísy.

V misce si rozklepneme vejce a přidáme nastrouhaný sýr. Sýr může být nastrouhaný i nahrubo. Směs důkladně zamícháme. Pangase přelijeme sýrovou hmotou, pekáč vložíme do vyhřáté troubě. Pečeme dozlatova.

Pangasiuse zapečeného se sýrem nakrájíme na kousky rozdělíme na talíře a můžeme podávat. Vhodnou přílohou jsou brambory či kaše.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pangasius zapečený se sýrem

    Celkový počet komentářů: 15
    • colderzeal
      colderzeal

      rychlý a chutný recept

      Děkuji za tip na dobrý a chutný recept s minimálním časem na přípravu. Vařil jsem variaci se smetanou a dopadlo to nad očekávání skvěle. :-)

      30.05.2015 18:23:20

    • Milan Kopecký
      Milan Kopecký

      Nezlobte se milí moji, já jsem v receptu žádné rybí koření nenašel. Doporučuji jen trošku másla, eventuelně trochu provensálského koření. Čau Milan

      19.01.2014 15:16:23

    • lucia
      lucia

      mnam, dakujeme za skvelyyy recept, dnes sme sa zalizovali cela rodinka :P

      29.03.2013 13:38:25


    • noxx
      noxx

      no ačkoliv jsem šéf kuchař já osobně doporučuji jen sůl bílý pepř a citron jinak z toho může vzniknout jen ochucená hmota koření na ryby asi ne nemí to dobrá směs hodí se spíše na sladkovodní rybičky a to jen na grilu ale každý má svou chuť a v dnešní době kdy lidi papají vše v fast foodech se ničemu nedivím pangeas má svou velice jemnou chuť

      22.02.2013 19:50:36

    • lenza
      lenza

      Jak považuji Pangácia za nejhorší rybu, recept vynikající! Fotonávod velmi chválím, díky němu jsem nezapomněla na rybí koření čímž byl pokrm výraznější. Do směsi jsem přidala česnek a taktéž smetanu.

      11.04.2012 13:47:28

    • voska.m
      voska.m

      Pangase nemusim,ale takhle... A radim...navic kukurice,olivy a provensql.koreni...

      25.12.2011 20:58:06

    • Máča
      Máča

      Výborný recept dělám si ho vždy když mám chuť na něco dobrého! :D

      děkuji za nápad...

      10.06.2011 18:38:25

    • Renča
      Renča

      zapečený pangasius se sýrem

      Byl to dobrý oběd jen jsem přidala své koření na ryby

      16.03.2011 09:16:01

    • chiweska
      chiweska

      Tento recept u nás doma slavil velký úspěch..ani sem nečekala, že něco tak rychlého bude tak dobré, já sem místo koření na ryby dala trošku provencálských bylinek na vůni.

      04.02.2011 16:19:09

    • Marunajarka
      Marunajarka

      Skvělý recept. Je to jednoduché, ryclé a chutné.

      15.01.2011 12:29:11


    Nalezeno receptů: 15
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Pangasius zapečený se sýrem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.