Pangasius v pikantní jogurtové omáčce

1 hod | hlavní chod | 5 porcí | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 1037x
Jednoduchý oběd či večeře na rybu dochucenou kořením a jogurtem.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Umytého pangasiuse osušíme, potřeme solí a kurkumou. Necháme asi 30 minut odpočinout a poté rybu nakrájíme na malé kousky. Rybí kousky orestujeme ze všech stran do změknutí, vyjmeme a udržujeme v teple. Pokud je potřeba, podlijeme troškou vody.

Zázvor oloupeme a nastrouháme. Šalotku umyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Chilli zbavíme semínek a nasekáme najemno. Zázvor, šalotku, chilli smícháme s cukrem a jogurtem.

Na olivovém oleji orestujeme kardamom, hřebíček, skořici a bobkový list, přidáme jogurtovou směs a vaříme, dokud olej nevystoupí na povrch. Přidáme rybí kousky, provaříme v jogurtové omáčce a odstavíme.

Pangasiuse v pikantní jogurtové omáčce podáváme jako hlavní chod třeba s pečeným bramborem.

autor receptu:

Pangasius v pikantní jogurtové omáčce

Počet přidaných receptů: 1110

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pangasius v pikantní jogurtové omáčce

Přidat příspěvek k receptu Pangasius v pikantní jogurtové omáčce
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept