reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangasius v jogurtové omáčce

Jemné filé se zeleninou a jogurtem pečené v remosce.


  • 4,5

    25×

    4,4 25
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

omáčka

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Postup přípravy

Pangasius filé rozkrojíme na poloviny a posypeme kořením na ryby. Papriky zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Rajčata nakrájíme na osminky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na špalíčky. Citron řádně omyjeme a nakrájíme na kolečka, jarní cibulku nakrájíme také na kolečka.

Na jogurtovou omáčku dohladka smícháme jogurt, vejce, mléko a kečup.

Máslo nakrájíme na plátky a rozložíme na dno remosky. Posypeme mrkví, rajčaty a paprikou a poklademe plátky ryby. Posolíme, poklademe plátky citronu a posypeme jarní cibulkou. Pečeme doměkka. Před dopečením polijeme pangasiuse jogurtovou omáčkou a chvíli zapečeme.

Pangasiuse v jogurtové omáčce podáváme s hranolky, ale výborně chutná i s bramborovou kaší.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pangasius v jogurtové omáčce

    Celkový počet komentářů: 5
    • šušnina
      šušnina

      Zkusila jsem tento recept s aljašské tresky,zeleninka móóóc dobrý akorát jen trochu
      vymažu olivovým oleje a pár plátků másla na chuť,nesmím moc tučná jídla a dávám
      když není jogurt kysanou smetanu.Dělám to už podruhé a manžel i syn se jen olizují.
      Moc děkuji za zase jiné zpracování ryby a recept též všem doporučuji.Hezký den Eva

      30.09.2012 11:44:46

    • radkica
      radkica

      Super recept - zelenina dodá rybě osvěžující chuť. Chutná velmi dobře i bez rajčat.

      02.01.2011 16:08:35

    • Emax
      Emax

      Dobrý den, velice děkuji za tento recept! Trochu jsem ho upravila podle toho, co naše lednička zrovna nabízela (rajčata, cuketa, cibulka) a taky tak, aby oběd mohl dvouletý syn (takže bez jogurtové omáčky). Dali jsme si s bramborem a to tedy bylo! Mňam!!!!! :-) Moc díky!!!!!!

      23.06.2010 14:00:45


    • flimsymo
      flimsymo

      moooc dobrý:-)

      Dobrý den, :-) pangasius jsem teď dodělala a je výborný. :-) Děkuji za recept a všem doporučuji. :-):-):-) S pozdravem Monika

      04.12.2009 16:37:07

    • kaja
      kaja

      Re: Re husa

      receptík

      19.12.2008 10:36:25


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Pangasius v jogurtové omáčce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.