reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangasius s křenem

Jemné rybí maso zpestřené ostrou chutí čerstvého křenu.


  • 4,2

    21×

    4,2 21
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Postup přípravy

Filety pangase omyjeme pod tekoucí vodou a pokapeme sójovou omáčkou, mírně ještě osolíme a opepříme. Dáme do větší misky, kde budeme marinovat.

Smetanu promícháme s čerstvě nastrouhaným křenem, přidáme tymián a vše vlijeme na plátky pangase. V chladu necháme marinovat, nejlépe přes noc.

Potom už jen na velké nepřilnavé pánvi rozpustíme máslo a pangase doběla osmahneme za mírné teploty, kdyby se připaloval, podlijeme trochou vody. Pangasius s křenem je hotový do 10 minut.

Pangasius s křenem chutná dobře s rýží, bramborem, bramborovou kaší, ale i jen tak s čerstvým chlebem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pangasius s křenem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.