reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangasius s hořčicovou omáčkou

Na vánoční stůl patří jistě ryby. Vyzkoušejte variantu pangasiuse s teplou hořčicovo-smetanovou omáčkou a cuketou.


  • 4,1

    32×

    4,1 32
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 841 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 610 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Recept na zelný chlebíček s uzeným krok za krokem

10. 11. 2019

Postup přípravy

Porce ryby omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Cuketu omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Šalotku oloupeme a nakrájíme na velmi tenké proužky. Lžíci másla obalíme v hladké mouce.

Na oleji opečeme porce ryby dozlatova. Potom je přendáme na talíř a uchováme na teple. Na výpeku orestujeme plátky cukety dorůžova, také je vyndáme a uchováme teplé.

Do vzniklé šťávy podle potřeby přidáme olej, na kterém necháme osmahnout šalotku. Tu zalijeme smetanou, přidáme hořčici a kousek másla s moukou. Za stálého míchání vše přivedeme k varu a krátce povaříme na požadovanou hustotu.

Porce pangase rozdělíme na nahřáté talíře, obložíme opečenou cuketou a přelijeme teplou hořčicovou omáčkou. Pangasiuse s hořčicovou omáčkou podáváme s vařeným nebo opékaným bramborem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pangasius s hořčicovou omáčkou

    Celkový počet komentářů: 3
    • pan Jan
      pan Jan

      Neměl jsem zrovna cuketu, tak jsem tam přidal místo ní artyčoky naložené v olivovém oleji, které jsem objevil v jednom supermarketu v akci.
      Taky to bylo dobré.

      30.01.2011 11:52:14

    • marketarouskova
      marketarouskova

      mňam mňam

      02.11.2010 10:53:49



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pangasius s hořčicovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.