reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangasius s hořčicovou omáčkou

Na vánoční stůl patří jistě ryby. Vyzkoušejte variantu pangasiuse s teplou hořčicovo-smetanovou omáčkou a cuketou.


  • 4,1

    32×

    4,1 32
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Porce ryby omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Cuketu omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Šalotku oloupeme a nakrájíme na velmi tenké proužky. Lžíci másla obalíme v hladké mouce.

Na oleji opečeme porce ryby dozlatova. Potom je přendáme na talíř a uchováme na teple. Na výpeku orestujeme plátky cukety dorůžova, také je vyndáme a uchováme teplé.

Do vzniklé šťávy podle potřeby přidáme olej, na kterém necháme osmahnout šalotku. Tu zalijeme smetanou, přidáme hořčici a kousek másla s moukou. Za stálého míchání vše přivedeme k varu a krátce povaříme na požadovanou hustotu.

Porce pangase rozdělíme na nahřáté talíře, obložíme opečenou cuketou a přelijeme teplou hořčicovou omáčkou. Pangasiuse s hořčicovou omáčkou podáváme s vařeným nebo opékaným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pangasius s hořčicovou omáčkou

    Celkový počet komentářů: 3
    • pan Jan
      pan Jan

      Neměl jsem zrovna cuketu, tak jsem tam přidal místo ní artyčoky naložené v olivovém oleji, které jsem objevil v jednom supermarketu v akci.
      Taky to bylo dobré.

      30.01.2011 11:52:14

    • marketarouskova
      marketarouskova

      mňam mňam

      02.11.2010 10:53:49


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pangasius s hořčicovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.