reklama
hledat uživatel
       

Pangasius na medu

Jemnou rybu stačí lehce dochutit a výsledek je vždy perfektní. Medovo-citronová varianta pangase.


  • 3,1

    11×

    3 11
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Postup přípravy

Na recept použijeme připravenou medovou pikantní marinádu (zakoupíme běžně v supermarketu). Na kilo ryby použijeme celý balíček.

Pangase opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citronem a naložíme do marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a čerstvě nadrceným citronovým pepřem. Solit nemusíme. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.

Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pangase z obou stran opečeme. Stačí pár minut a máme hotovo. Vznikne nám i dobrý sos.

Pangasiuse na medu podáváme třeba s bramborovou kaší a čerstvou oblohou ze zeleniny.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pangasius na medu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.