Pangasius na medu

15 min | hlavní chod | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 23888x
Jemnou rybu stačí lehce dochutit a výsledek je vždy perfektní. Medovo-citronová varianta pangase.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Na recept použijeme připravenou medovou pikantní marinádu (zakoupíme běžně v supermarketu). Na kilo ryby použijeme celý balíček.

Pangase opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citronem a naložíme do marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a čerstvě nadrceným citronovým pepřem. Solit nemusíme. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat.

Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pangase z obou stran opečeme. Stačí pár minut a máme hotovo. Vznikne nám i dobrý sos.

Pangasiuse na medu podáváme třeba s bramborovou kaší a čerstvou oblohou ze zeleniny.

Michy autor receptu:

Pangasius na medu

Počet přidaných receptů: 3575

Ingredience

3
dobrý recept
11 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pangasius na medu

Přidat příspěvek k receptu Pangasius na medu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept