reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangasius na česneku s tymiánem

Vyzkoušejte kousky jemné ryby s česnekem a naložené v bylinkách.


  • 4,1

    16×

    4 16
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

1469 kJ / 350,9 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 526 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Postup přípravy

Filé pangase očistíme a nakrájíme na větší kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Čerstvý tymián odrhneme od stonků a použijeme pouze lístečky.

Filé dáme do misky, zakapeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme česnek i tymián. Necháme marinovat minimálně 5 - 6 hodin, lépe pak přes noc.

Na druhý den rozpálíme teflonovou pánev, vhodíme kousky pangase a prudce osmahneme, dokud není ryba zlatavá, stejně tak plátky česneku.

Pangase na česneku s tymiánem podáváme ihned po přípravě, jako příloha se hodí bramborová kaše.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pangasius na česneku s tymiánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.