reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangasius chutně bez soli

Dietně připravený pangasius (mořský sumec), jeho maso je jemné a to nejlepší na něm je, že neobsahuje kosti.


  • 4,2

    32×

    4,2 32
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mraženého pangasia vložíme do zapékací misky, můžeme použít olivový olej v rozprašovači a lehce postříkat, posypeme mletým kmínem nebo drceným, pokud možno čerstvou bazalkou, ale i sušená nevadí. Dál posypeme petrželkou, můžeme též pokapat lehce citronem. Mírně podlijeme vodou a pečeme ve vyhřáté troubě nebo smažíme na pánvi podle návodu. Kdo má chuť, může použít i česnek.

Na zdobení můžeme použít citron a čerstvou bazalku. Pangasius připravený bez soli chutná dobře s vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pangasius chutně bez soli

    Celkový počet komentářů: 9
    • Kari
      Kari

      Když někdo nesmí sůl, tak si ji tam prostě dát nesmí, proto je to pangas chutně bez soli. Amen

      28.10.2017 21:28:55

    • jandovecjirka
      jandovecjirka

      jandovecjirka@seznam.cz

      No a naposledy k těm rybám, losos, který se k nám dodává, je bohužel pěstovaný uměle v klecích / Norsko/, proto je tak tučný. Doporučuji srážet tu chuť limetkou, či citronem. Možná nevíte, že třeba klasická česká ryba, candát, se dováží až z Kazachstánu. Jako malé dítě jsem vyrůstal u Labe, a tenkrát plevelná ryba / sumeček americký /je dnes ňamňamka, a my to házeli kachnám .No nic, myslím, že na ryby jsem expert, a pokud máte nějaké dotazy, prosím, nestyďte se a napište. Job

      21.08.2017 00:35:11

    • jandovecjirka
      jandovecjirka

      jandovecjirka@seznam.cz

      Ještě jsem chtěl dodat, že v žádném případě nepoužívejte mražené ryby / ztrácejí chuť /, nejvhodnější jsou čerstvé chlazené, maximálně 2 dny, pouze losos v celku před filetováním může být až 3 dny starý, ale musí být perfektně chlazený / přepravuje a dodává se v ledu. Teprve pak to je chuťová báseň. Job

      21.08.2017 00:15:55


    • jandovecjirka
      jandovecjirka

      Pangas chutně bez soli

      Ryba jako taková se musí solit / a hodně /, celý život pracuji jako specialista kuchař / 40 let / a nikdy jsem nezažil aby se ryba nesolila. Mimochodem, pangas je docela podřadná ryba. Ale ten recept je vhodný samozřejmě se solí na nilského okouna, či na podobnou kvalitnější rybu. Čau Job

      21.08.2017 00:05:52

    • Přemek
      Přemek

      Doba přípravy

      Jak dlouho opékat na pánvi na elektrické plotně?

      13.09.2011 20:25:29

    • Tapciko
      Tapciko

      Rychlé chutné. Doporučuji těm co musí například držet diety. Sám jsem si jednu prožil a mrzí mě, že jsem pangasia nezkusil. :)

      25.03.2010 22:09:46

    • Funtomas
      Funtomas

      Mořský sumec

      Pokud vím, pangasius je sladkovodní ryba. Většinou se mu přezdívá sladkovodní žralok.

      23.07.2009 12:51:27

      • Věra
        Věra

        Re: Mořský sumec

        toto jsem vyčetla na internetu. Jelikož to nelovím, ale kupuju v krámě, tak se tu hádat nebudu, hlavně, že víme o co se jedná ne? :o)))

        27.07.2009 18:43:06

    Nalezeno receptů: 9

    Přidat příspěvek k receptu Pangasius chutně bez soli

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.