reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangas ve smetanovo-hořčičné omáčce

Chutná ryba doplněná vynikající omáčkou a kořeněnými pečenými brambory.


  • 4,4

    4,3 8
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

omáčka

podle chuti

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Postup přípravy

Nejprve si připravíme přílohu. Velké brambory důkladně očistíme a pokrájíme. Rozložíme je na plech a osolíme. Pokapeme je olivovým olejem, citronovou šťávou a posypeme libečkem. Zhruba na hodinu je vložíme do předehřáté trouby.

Plátky pangase z obou stran osolíme a opepříme, lehce zaprášíme moukou a pokapeme citronem. Rybu opečeme na másle také z obou stran, vyndáme z pánve a do výpeku nasypeme nadrobno nasekanou cibuli. Po chvilce smažení přidáme hořčici a zalijeme vývarem. Vrátíme do omáčky maso. Vaříme zhruba 10 minut na mírném plameni. Poté přilijeme smetanu, necháme přejít varem a vypneme. Podle chuti ještě osolíme a opepříme.

Pangase ve smetanovo-hořčičné omáčce podáváme s připravenými pečenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pangas ve smetanovo-hořčičné omáčce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.