reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangas ve smetanovo-hořčičné omáčce

Chutná ryba doplněná vynikající omáčkou a kořeněnými pečenými brambory.


  • 4,4

    4,3 8
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

omáčka

podle chuti

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 699 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 931 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 672 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 750 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 738 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 281 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 624 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Postup přípravy

Nejprve si připravíme přílohu. Velké brambory důkladně očistíme a pokrájíme. Rozložíme je na plech a osolíme. Pokapeme je olivovým olejem, citronovou šťávou a posypeme libečkem. Zhruba na hodinu je vložíme do předehřáté trouby.

Plátky pangase z obou stran osolíme a opepříme, lehce zaprášíme moukou a pokapeme citronem. Rybu opečeme na másle také z obou stran, vyndáme z pánve a do výpeku nasypeme nadrobno nasekanou cibuli. Po chvilce smažení přidáme hořčici a zalijeme vývarem. Vrátíme do omáčky maso. Vaříme zhruba 10 minut na mírném plameni. Poté přilijeme smetanu, necháme přejít varem a vypneme. Podle chuti ještě osolíme a opepříme.

Pangase ve smetanovo-hořčičné omáčce podáváme s připravenými pečenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pangas ve smetanovo-hořčičné omáčce

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.