Mraženou zeleninu necháme mírně povolit. Pangase omyjeme a osušíme.
Pangase naložíme do marinády vymíchané z mletého kmínu, koriandru, olivového oleje, soli a žlutého kari. Necháme odležet pár hodin.
Pánev rozehřejeme se lžící oleje a zeleninu osmahneme. Posypeme vegetou, pepřem a dochutíme tamari.
Vytvoříme si 3 větší čtverce alobalu, kam rozdělíme zeleninovou směs, doprostřed dáme stroužek česneku, položíme filé marinovaného pangase a na něj dáme lžíci majonézy (můžeme vynechat). Zabalíme a dáme do pekáčku. Takto připravíme 3 porce pangase v alobalu.
Pangase se zeleninou na kari dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 35 minut. Záleží na typu trouby. Podáváme jako hlavní chod s rýží, brambory, pečivem nebo jen tak.