reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pangas na másle s bazalkovou omáčkou

Rybí filety pečené na másle, přelité smetanovo- bazalkovou omáčkou, podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem a čerstvou zeleninou.


  • 4,7

    24×

    4,6 24
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

omáčka

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 622 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 878 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 707 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

17. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 582 hodnocení

Luštěninové rigatoni s cuketou a parmazánem krok za krokem

16. 1. 2020

Postup přípravy

Rybí filety omyjeme, osušíme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Jarní cibulku a bazalku očistíme a jemně usekáme.

Nejdříve si připravíme omáčku. Na másle necháme zpěnit cibulku, kterou přelijeme vínem a smetanou. Zmírníme teplotu a necháme asi 3 až 4 minuty povařit. Potom přidáme usekanou bazalku, sůl a mletý barevný pepř, necháme přejít varem a odstavíme. Uchováme na teple.

V pánvi rozehřejeme máslo ( asi 2 lžíce), na kterém rybí filety zvolna opečeme z obou stran dorůžova.

Upečené filety rozdělíme na porce, podle chuti osolíme a opepříme. Přelijeme smetanovo-bazalkovou omáčkou a podáváme se zeleninovou oblohou a opečenými nebo vařenými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pangas na másle s bazalkovou omáčkou

    Celkový počet komentářů: 1

    • px30
      px30

      Nevím nevím, ale pepř bych dal bílý a celé servíroval s teplou francouzskou bagetkou...

      09.07.2009 11:27:46


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pangas na másle s bazalkovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.