reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

5. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Pangas na dýňovém pyré

Pangas na dýňovém pyré

Originální příchuť dodá rybě pikantní dýňové pyré.


  • 3,8

    31×

    3,8 31
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Porce pangase posypeme kořením na ryby a tymiánem, opepříme a necháme uležet.

Na rozpálenou pánev s nepřilnavým dnem dáme lžíci kvalitního olivového oleje. Vložíme porce pangase a necháme je krátce opékat. Po chvíli porce otočíme a potřeme pikantním dýňovým pyré ( směs dýně a chilli papriky) a část pyré přidáme na pánev k rybě. Přikryjeme poklicí a prohřejeme.

Pangas je rychle propečený a v pyré si udrží šťávu a nevysuší se. Pangase na dýňovém pyré podáváme s vařeným bramborem a čerstvým zelným salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pangas na dýňovém pyré

    Celkový počet komentářů: 7
    • mreki
      mreki

      . . .přemnožili se v Otavě . . .

      27.02.2010 09:12:03

    • Petr Jaromil
      Petr Jaromil

      Receptů na pangase je poslední dobou jako hub po dešti. Je to skvělá ryba :-)

      21.02.2010 18:26:10

      • Semi
        Semi

        Recepty na pangase

        To je pravda. Ale já mám raději kapra.

        23.02.2010 14:20:26


    Nalezeno receptů: 7

    Přidat příspěvek k receptu Pangas na dýňovém pyré

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.