reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Pangas čína s bramboráčky

Rybí filé tentokrát upravené jako čína se spoustou zeleniny a bramboráčky. Chutná i dětem, které rybí maso nemusí.


  • 4,0

    22×

    4 22
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle chuti

podle potřeby

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 040 hodnocení

Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?

20. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Kvíz: Znáte historii kuchyňských spotřebičů?

20. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Výborná polévka z pečené mrkve krok za krokem

20. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Červená čočka: Zdravá luštěnina pro každého aneb jak ji zařadit do jídelníčku

20. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Recept na dušený špenát z čerstvých listů krok za krokem

20. 10. 2020

Postup přípravy

Filé z pangasiuse nakrájíme na větší proužky. Česnek oloupeme a utřeme se solí.
Na marinádu smícháme koření na ryby, sójovou omáčku, pivní marinádu s cibulkou, utřený česnek se solí a olej.
Pangasiuse smícháme s marinádou a necháme nejméně 2 hodiny marinovat.

Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na čtverečky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na kolečka, řapíkatý celer nakrájíme na kousky.

Na pánvi rozpálíme olej a vlijeme pangasiuse. Rychle orestujeme a přidáme zeleninu. Ochutíme kořením a dusíme doměkka. Podle potřeby mírně podlijeme.

Bramboráčky: Brambory oloupeme a polovinu nastrouháme na jemno a polovinu na hrubo. Vymačkáme škrob a smícháme s kořením, mlékem, moukou, prolisovaným česnekem, vejci a solí. Umícháme hladké těstíčko a na lívanečníku smažíme malé bramboráčky.

Pangas čínu podáváme s bramboráčky a zeleninou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pangas čína s bramboráčky

    Celkový počet komentářů: 2

    • arina
      arina

      My friend said me that your articles are excellent - resembling her prom plus size dresses however I believe that the last is not

      03.12.2010 19:03:11

    • petra.z.
      petra.z.

      na kolik porcí jsou pokrmy????

      jak hledam tak hledam ale nikde neni napsano na kolik porci jsou recepty udelane...je to pak velmi tezke nejak odhadnou...ci pouzit...podle neceho to koupit musim...jsou to mooc pekne recepty jen tohle je dost velky problem

      18.02.2009 19:43:41


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pangas čína s bramboráčky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.