reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pálivý smažený květák

Smažený květák trochu pálivější než ho známe.


  • 4,1

    17×

    4,1 17
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 667 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Květák omyjeme, rozdělíme na větší růžičky a uvaříme doměkka ve vodě dochucené kostkou zeleninového bujonu. Do vody vhodíme 1 - 2 chilli papričky. Pak květák scedíme.

Připravíme si do mističek trojobal - hladkou mouku, vejce dochucené solí a trochou nadrceného chilli.

Květák nejdřív obalíme v mouce, pak ve vajíčku a nakonec ve strouhance.

Obalené květákové růžičky smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Pálivý smažený květák podáváme nejlépe s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pálivý smažený květák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.