reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pálivé tuňákové jednohubky

Rychlá pomazánka z tuňáka, která skvěle chutná na bílém i tmavém pečivu. Zdobíme olivami.


  • 4,2

    15×

    4,2 15
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 698 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Trvanlivé potraviny do zásoby: Víte, jak je správně skladovat?

1. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 670 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 748 hodnocení

Droždí: Jak na to, aby se kynuté moučníky povedly na výbornou?

31. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Vařte levně a ze zbytků - ulevíte peněžence i planetě, navíc si skvěle pochutnáte

30. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 737 hodnocení

Tip na neděli: Úžasný karamelový koláč s tvarohem

29. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 622 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Postup přípravy

Tuňáka slijeme z oleje a necháme okapat. Sýr nastrouháme najemno a máslo necháme rozpustit.

V misce tuňáka promícháme s máslem, sýrem, francouzskou hořčicí a ještě podle chuti opepříme. Necháme v lednici asi hodinu odležet.

Rohlíky nakrájíme na kolečka, namažeme tuňákovou pomazánkou a ozdobíme kouskem tuňáka a olivou.

Pálivé tuňákové jednohubky podáváme podle chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pálivé tuňákové jednohubky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.