reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pájův katův šleh

Recept na známé ostré jídlo tak, jak ho mám rád.


  • 4,7

    38×

    4,6 38
  • 30 min

  • 12×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Postup přípravy

Cibule nakrájíme na větší půl kolečka, maso na nudličky nebo menší kostky.

Cibuli osmahneme na rozpáleném olivovém oleji. Jakmile zesklovatí, přidáme maso a řádně osmažíme. Během smažení maso okořeníme mletou paprikou. Dáme sladkou i pálivou v poměru 1:1. Pepřem, kterým nešetříme, a přidáme trochu worcesterské a sójové omáčky. Promícháme, přilijeme vodu a dusíme asi 5 minut.

Feferonky očistíme a nakrájíme nadrobno. Lze jich použít méně i více podle chuti. Papriku očistíme a nakrájíme na proužky a spolu s feferonkami přidáme do pánve. Po přidání papriky vše okořeníme grilovacím kořením a tymiánem. Průběžně doléváme vodu a dusíme dalších 20 minut, nebo dokud není vše měkké. Směs dochutíme trochou kečupu a solí. V případě, že je směs příliš řídká, necháme ji trochu zredukovat, případně zahustíme moukou.

Pájův katův šleh podáváme s rýží nebo hranolky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pájův katův šleh

    Celkový počet komentářů: 5
    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Pájův katův šleh

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.