Recepty středomořské kuchyně využívají hodně zeleniny, ryby, mořské plody a bílé maso. Všechny tyto suroviny najdete v tradiční španělské paelle. Tuto paellu miluje zpěvačka Hanka Křížková
směs | |
---|---|
8 stroužků | česnek |
4 hrstě | krevety |
1 ks | paprika červená |
1 ks | paprika zelená |
1 ks | paprika žlutá |
1 ks | červená cibule |
1 ks | cibule bílá |
8 ks | tygří krevety |
5.5 misky | zlatozrnná rýže arborio |
podle chuti | |
sůl | |
mletý pepř | |
chilli koření | |
koření na Paellu | |
podle potřeby | |
olivový olej | |
na ozdobu | |
zelená petrželka | |
náplň | |
8 ks | kuřecí křídla |
8 ks | velké slávky |
autor Bublina
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena