reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ovocný koktejl se zázvorem

Recept na velmi zdravý a osvěžující mléčný koktejl.


  • 4,0

    4 5
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Ovoce očistíme. Zázvor nasekáme nadrobno. Mléko použijeme vychlazené.

Všechny ingredience společně rozmixujeme, dokud nevznikne hladký koktejl.

Ovocný koktejl se zázvorem rozdělíme do sklenic a na ozdobení použijeme celé jahody. Podáváme ihned.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ovocný koktejl se zázvorem

    Celkový počet komentářů: 1

    • panim
      panim

      Samozřejmě s normálním mlékem. Mám nadbytek jahod a jsem líná něco péct, takže tenhle koktejl super. Přišel k chuti. Dát tam nové koření by mě v životě nenapadlo, ale je to celkově harmonické.Doporučuji.

      11.06.2016 16:42:30


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Ovocný koktejl se zázvorem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.