Ovocné želé

10 min | dezert | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2777x
Jednoduchý recept na letní ovocný dezert.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Nakrájíme si broskev (můžeme použít i nektarinku) a nandáme ji do skleniček.

Džus nalijeme do hrnce a rozmícháme v něm solamyl s cukrem. Necháme projít varem. Džus by měl zhoustnout. Želé nalijeme do skleniček s ovocem a necháme vychladit.

Ovocné želé podáváme vychlazené.

autor receptu:

Ovocné želé

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ovocné želé

Přidat příspěvek k receptu Ovocné želé
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept