Skořicová omeleta s hruškou přelitá třešňovou omáčkou.
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
0.2 l | mléko |
1 ks | hruška |
75 g | hladká mouka |
1 balíček | skořicový cukr |
omáčka | |
---|---|
1 lžíce | solamyl |
2 lžíce | voda |
1 lžíce | cukr krupice |
1 sklenka | třešňový kompot (370m)l |
na ozdobu | |
cukr moučka | |
podle potřeby | |
tuk na smažení |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena