Ovocná buchta Eli

45 min | moučník | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 212x
Když se ženská nudí na mateřské. Buchta co dům dal, přitom se recept povedl.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vejce rozklepneme do mísy a společně s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vanilkový cukr a ještě jednou promícháme. Poté přidáme olej a mléko, znovu důkladně promícháme.

V jiné misce smícháme mouku, prášek do pečiva a mletou skořici. Promícháme a spojíme s tekutými ingrediencemi.

Podle chuti přidáme do těsta ovocný kompot (bez šťávy), já jsem si dopřála zavařené hrušky. Vše promícháme a vlijeme na plech vyložený pečícím papírem. Podle chuti posypeme skořicovým cukrem.

Ovocnou buchtu podle uvedeného receptu pečeme na 180 °C cca 20 - 30 minut, ale záleží na troubě.

Ovocnou buchtu Eli po upečení nakrájíme na porce a podáváme k čaji i kávě.

autor receptu:

Ovocná buchta Eli

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
5
skvělý recept
1 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ovocná buchta Eli

Přidat příspěvek k receptu Ovocná buchta Eli
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept