Ovocná buchta Eli

45 min | moučník | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 261x
Když se ženská nudí na mateřské. Buchta co dům dal, přitom se recept povedl.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vejce rozklepneme do mísy a společně s cukrem vyšleháme do pěny, přidáme vanilkový cukr a ještě jednou promícháme. Poté přidáme olej a mléko, znovu důkladně promícháme.

V jiné misce smícháme mouku, prášek do pečiva a mletou skořici. Promícháme a spojíme s tekutými ingrediencemi.

Podle chuti přidáme do těsta ovocný kompot (bez šťávy), já jsem si dopřála zavařené hrušky. Vše promícháme a vlijeme na plech vyložený pečícím papírem. Podle chuti posypeme skořicovým cukrem.

Ovocnou buchtu podle uvedeného receptu pečeme na 180 °C cca 20 - 30 minut, ale záleží na troubě.

Ovocnou buchtu Eli po upečení nakrájíme na porce a podáváme k čaji i kávě.

autor receptu:

Ovocná buchta Eli

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

na porce
5
skvělý recept
1 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ovocná buchta Eli

Přidat příspěvek k receptu Ovocná buchta Eli
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept