reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ovíněné hovězí

Vařené hovězí maso z polévky připravíme na víně.


  • 5,0

    5 5
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Namočíme si sušené houby, uvaříme je a pokrájíme na drobné kousky.

Uvařené hovězí maso z polévky nakrájíme na tenké plátky, jemně je potřeme hořčicí a po obou stranách opečeme na másle.

Vyndáme je na talíř a na másle po opékání osmahneme cibuli a spolu s nakrájenými houbami orestujeme. Hovězí plátky dáme zpět, dáme trochu muškátového oříšku, špetku červené pálivé papriky, poprášíme moukou, zalijeme vínem a vodou, přidáme masox a asi půl hodiny povaříme. Přimícháme smetanu, necháme jen přejít varem. Dochutíme vegetou a citronovou šťávou.

Ovíněné hovězí podáváme s vařenými kolínky, makaróny nebo jinými těstovinami a na talíři posypeme petrželkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ovíněné hovězí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.