reklama
hledat uživatel
       

Osuchy s kmínem

Co se zbylým kynutým těstem? Zkuste osuchy, které naše babička dělala snad při každém pečení.


  • 4,1

    4,1 9

Ingredience

na potření

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Na recept budeme potřebovat klasické kynuté těsto. Použijeme to, co zbylo po pečení buchet, knedlíků, koláčů apod.

Plech vymažeme olejem, těsto vyválíme na hrubší placku, odkrájíme libovolné tvary a prsty je roztáhneme. Placky uložíme na plech, i na povrchu potřeme olejem, osolíme a okmínujeme.

Osuchy s kmínem pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 10 - 15 minut - podle velikosti.

Osuchy s kmínem nejlépe chutnají ještě vlažné. Jsou jednoduchou slanou chuťovkou i přílohou místo klasického pečiva.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Osuchy s kmínem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.