reklama
hledat uživatel
       

Ostrý rybí krém

Zbyly vám kousky pečené nebo grilované ryby? Nezáleží na tom, jestli jde o kapra, lososa či pangase. Zkuste si z nich připravit pikantní a chutný pomazánkový krém.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Ingredience

na ozdobu

Postup přípravy

Pečenou nebo grilovanou rybu podle potřeby zbavíme kůže i kostí a nakrájíme na kousky. Chilli papriku omyjeme, očistíme od jadérek a jemně usekáme. Cibulovou nať nakrájíme na jemná kolečka.

Kousky pečené ryby, kečup, zakysanou smetanu a chilli papriku rozmixujeme do hladka. Směs podle chuti osolíme, ochutíme citronovou šťávou a kořením. Nakonec vmícháme majonézu.

Ostrý rybí krém rozdělíme do mističek, ozdobíme usekanou cibulovou natí a podáváme s opečeným toastem a čerstvou zeleninou.

reklama

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Ostrý rybí krém