reklama
hledat uživatel
       

Ostrý rybí krém

Zbyly vám kousky pečené nebo grilované ryby? Nezáleží na tom, jestli jde o kapra, lososa či pangase. Zkuste si z nich připravit pikantní a chutný pomazánkový krém.


  • 4,4

    20×

    4,4 20
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pečenou nebo grilovanou rybu podle potřeby zbavíme kůže i kostí a nakrájíme na kousky. Chilli papriku omyjeme, očistíme od jadérek a jemně usekáme. Cibulovou nať nakrájíme na jemná kolečka.

Kousky pečené ryby, kečup, zakysanou smetanu a chilli papriku rozmixujeme do hladka. Směs podle chuti osolíme, ochutíme citronovou šťávou a kořením. Nakonec vmícháme majonézu.

Ostrý rybí krém rozdělíme do mističek, ozdobíme usekanou cibulovou natí a podáváme s opečeným toastem a čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Ostrý rybí krém

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.