Zbyly vám kousky pečené nebo grilované ryby? Nezáleží na tom, jestli jde o kapra, lososa či pangase. Zkuste si z nich připravit pikantní a chutný pomazánkový krém.
150 ml | majonéza |
3 lžíce | zakysaná smetana |
3 lžíce | kečup sladký |
200 g | pečené rybí maso |
1 ks | chilli paprička |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
citronová šťáva | |
mletý černý pepř | |
pálivá mletá paprika | |
na ozdobu | |
nať jarní cibulky |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena