Ostružinová bublanina

45 min | moučník | 12 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 3243x
Nadýchaná bublanina ze sezónního ovoce. Recept na sladký moučník.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Bílky ušleháme se špetkou soli a částí cukru.

V druhé míse vyšleháme žloutky s vanilkovým cukrem, zbytkem cukru a rozpuštěným máslem. Dále přimícháme mouku s práškem do pečiva a podle potřeby přidáme trochu mléka. Nakonec zlehka přimícháme ušlehaný sníh.

Těsto na bublaninu vylijeme na plech a poklademe ovocem, tentokrát jsem použila ostružiny. Můžeme posypat drobenkou, případně ji vynechat.

Ostružinovou bublaninu pečeme při 175 °C do růžova.

Ostružinovou bublaninu podáváme nakrájenou na kostky k čaji.

Michy autor receptu:

Ostružinová bublanina

Počet přidaných receptů: 3293

Ingredience

na porcí
Vaše cena 3690 běžně 6190 Kč sleva 40 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
0
bez hodnocení
Hodnoťte první!

Kuchařky obsahující recept Ostružinová bublanina

Recept se nachází v 27 kuchařkách
HRNČEKOVÁ KUCHÁRKA - pečenie
Baboš
Moučniky 1662 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Ostružinová bublanina

Přidat příspěvek k receptu Ostružinová bublanina
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept