reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ostružinová bublanina

Nadýchaná bublanina ze sezónního ovoce. Recept na sladký moučník.


  • 0

    0 0
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bílky ušleháme se špetkou soli a částí cukru.

V druhé míse vyšleháme žloutky s vanilkovým cukrem, zbytkem cukru a rozpuštěným máslem. Dále přimícháme mouku s práškem do pečiva a podle potřeby přidáme trochu mléka. Nakonec zlehka přimícháme ušlehaný sníh.

Těsto na bublaninu vylijeme na plech a poklademe ovocem, tentokrát jsem použila ostružiny. Můžeme posypat drobenkou, případně ji vynechat.

Ostružinovou bublaninu pečeme při 175 °C do růžova.

Ostružinovou bublaninu podáváme nakrájenou na kostky k čaji.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Ostružinová bublanina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.