reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Vejce rozklepneme do hrníčku a osolíme. Pak jej rozmícháme v hrubé mouce tak, až se nám vytvoří malinké trhané noky.

Do hrnce dáme vařit vodu. Do vroucí vody vmícháme noky i s moukou a povaříme asi 5 minut. Přilijeme mléko, přidáme máslo a polévku přivedeme k varu. Pak ji odstavíme.

Ostravskou polévku Šťirka ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Ostravská polévka Šťirka

Celkový počet komentářů: 1
  • iveta
    iveta

    Tuto polévku jsme vařívali doma s tím rozdílem, že místo másla se do polévky přidal rozškvařený špek nebo anglická slanina. Ale je to otázka chuti.

    13.12.2010 12:33:54

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Ostravská polévka Šťirka

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.