reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ostravská drůbeží čína

Každý si pod pojmem čína vybavíme něco jiného. Takže toto je jedna z variací


  • 3,2

    225×

    3,2 225
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 577 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

10+1 otázek: Tuky jsou pro tělo nepostradatelné, kterým se však raději vyhýbat?

14. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 685 hodnocení

Recept na vánoční perníčky krok za krokem

14. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Příprava smaženého sýru podle šéfkuchaře

14. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Videorecept: Vafle z ječné mouky - rychlá svačinka, se kterou u dětí zabodujete!

13. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme na oleji. Přidáme asi 1 dl vody, sojovou omáčku, worchester a masox. Přidáme na drobno posekanou mrkev, papriku, ananas, rajčata, na nudličky nakrájenou cibuli a sterilované žampiony, dusíme pod pokličkou do měkka.

Podáváme s hranolkami, nebo rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ostravská drůbeží čína

    Celkový počet komentářů: 9
    • Hobl
      Hobl

      Moc chutnalo, ještě jsem tam přidal bambusové výhonky a maso předem naložil do marinády. Ale určitě bych preferoval rýži před hranolky :-)

      15.12.2012 13:04:30

    • Pavloš
      Pavloš

      U nás má tato pochoutka taky velký úspěch. Já ji ještě zahustím moukou, aby bylo víc omáčky.

      25.11.2012 16:40:52

    • Tomáš Belinger
      Tomáš Belinger

      Děláte si ze mě legraci?

      Co má tato kejda společného s Čínou? Socialismus. Je totiž na úrovni RaJ. Kdo kdy navštívil slušnou čínskou restauraci, ví, že nejvyspělejší kuchyně světa má svá přísná pravidla a nelze s ní zacházet stylem "mrsknu tam, co mě napadne". Jezte si to, když vám to chutná, ale, proboha, nenazývejte to "Čína". Ale co vůbec můžu chtít od lidí, kteří se neštítí jíst masox!

      26.10.2011 19:50:17


      • konvalinka
        konvalinka

        Dobrý den, opravdu musíte urážet? Nikdo Vás k ničemu nenutí. Ani k použití Masoxu, ani k přípravě tohoto pokrmu.
        Potřebujete urážet? Raději nám napište nějaký dobrý recept, nafoťte a můžeme konzultovat.

        27.10.2011 10:36:26

    • Luky
      Luky

      vyzkoušeno, velice chutné

      19.06.2006 12:31:17


    Nalezeno receptů: 9

    Přidat příspěvek k receptu Ostravská drůbeží čína

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.