reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Ostravská drůbeží čína

Každý si pod pojmem čína vybavíme něco jiného. Takže toto je jedna z variací


  • 3,2

    225×

    3,2 225
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 031 hodnocení

Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

19. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 847 hodnocení

Houbařská sezóna je v plném proudu: Recepty na smaženici z hub 6x jinak

19. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 217 hodnocení

Květák nemusí být nudnou surovinou: Vyzkoušejte 8 rychlých receptů

19. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Je meloun ovoce, nebo zelenina? Otestuj svoji znalost!

19. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 692 hodnocení

Inspirujte se, jak zpracovat jablka: 8 skvělých receptů na víkend

19. 9. 2020

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme na oleji. Přidáme asi 1 dl vody, sojovou omáčku, worchester a masox. Přidáme na drobno posekanou mrkev, papriku, ananas, rajčata, na nudličky nakrájenou cibuli a sterilované žampiony, dusíme pod pokličkou do měkka.

Podáváme s hranolkami, nebo rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Ostravská drůbeží čína

    Celkový počet komentářů: 9
    • Hobl
      Hobl

      Moc chutnalo, ještě jsem tam přidal bambusové výhonky a maso předem naložil do marinády. Ale určitě bych preferoval rýži před hranolky :-)

      15.12.2012 13:04:30

    • Pavloš
      Pavloš

      U nás má tato pochoutka taky velký úspěch. Já ji ještě zahustím moukou, aby bylo víc omáčky.

      25.11.2012 16:40:52

    • Tomáš Belinger
      Tomáš Belinger

      Děláte si ze mě legraci?

      Co má tato kejda společného s Čínou? Socialismus. Je totiž na úrovni RaJ. Kdo kdy navštívil slušnou čínskou restauraci, ví, že nejvyspělejší kuchyně světa má svá přísná pravidla a nelze s ní zacházet stylem "mrsknu tam, co mě napadne". Jezte si to, když vám to chutná, ale, proboha, nenazývejte to "Čína". Ale co vůbec můžu chtít od lidí, kteří se neštítí jíst masox!

      26.10.2011 19:50:17


      • konvalinka
        konvalinka

        Dobrý den, opravdu musíte urážet? Nikdo Vás k ničemu nenutí. Ani k použití Masoxu, ani k přípravě tohoto pokrmu.
        Potřebujete urážet? Raději nám napište nějaký dobrý recept, nafoťte a můžeme konzultovat.

        27.10.2011 10:36:26

    • Luky
      Luky

      vyzkoušeno, velice chutné

      19.06.2006 12:31:17


    Nalezeno receptů: 9

    Přidat příspěvek k receptu Ostravská drůbeží čína

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.